У Мережі з'явилися фотографії концептуального електричного кросовера BMW iNEXT, покликаного продемонструвати бачення транспорту майбутнього. Саме так бачить автомобільне майбутнє концерн BMW, який вміє дивувати публіку своїми сміливими рішеннями.

Представникам ЗМІ прототип покажуть незвичайним способом - в рамках авіатуру BMW Vision iNext World Flight.

Товарна версія iNEXT, дебют якої запланований на 2021 рік, стане другим після iX3 електрифікованим автомобілем BMW п'ятого покоління. До речі, навіть існуючий iX3 в порівнянні з іншими нинішніми авто виглядає дуже футуристично. За словами голови ради директорів BMW AG Гаральда Крюгера, в моделі об'єднаються всі ключові технології майбутнього: електрична силова установка, постійне підключення до Мережі і можливість автономного управління. До речі, не варто забувати і про безпілотних можливості. Компанія на всю намагається впровадити у свої авто їзду без водія.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До 2025 року BMW має намір випустити 25 нових електрифікованих моделей. З них 12 будуть чистими електрокарами. Топові "батарейні" машини будуть оснащуватися установками потужністю понад 800 кінських сил. З нуля до 100 кілометрів на годину вони зможуть розганятися менше ніж за 3 секунди, що цілком собі властиво для двигунів електрокарів.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.