Одним з найбільш вражаючих характеристик нових продуктів від Apple – iPhone Xs, Xs Max і Xr – стала їх ціна. Так, топова версія iPhone Xs Max оцінена в 1449 доларів. Безсумнівно, це здивує навіть тих, хто був готовий заплатити будь-які гроші за топовий iPhone.

Тому китайська компанія Xiaomi, яка славиться своїми дешевими флагманськими смартфонами вирішила пожартувати з захмарної вартості нових iPhone. До речі, китайська компанія Apple подякувала за презентацію, і на наступний день представила “дійсно дещо цікаве”. Мова йде про смартфон, який є клоном iPhone XS Max, проте трохи більшим за розмірами.

Так, в компанії створили свої набори продукції, які теж назвали Xs, Xs Max і Xr. Звичайно, це "тонкий" натяк на новинки Apple. В Xiaomi Xr входить смартфон Mi8 SE, фітнес-тренкер Mi Band 3, ноутбук Mi Notebook Air 12.5 і навушники Bluetooth Headset Mini. Цікаво, що весь цей набір коштує 947 доларів, тобто це дорівнює вартості iPhone Xr в Китаї.

В комплект Xiaomi Xs входить смартфон Mi Mix2S, Mi Band 3, Mi Notebook Air 13.3" і гарнітура Mi Bluetooth. Цей набір еквівалентний ціною IPhone Xs у Китаї – 1269 доларів. Варто зазначити, що у цей комплект входить ноутбук.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

В Xiaomi Xs Max входить флагманський смартфон Xiaomi Mi8, ноутбук Mi Notebook Pro, bluetooth-навушники та Mi Band 3. Вся ця продукція коштує, як iPhone xs Max – 1398 доларів. Від такої пропозиції мало хто відмовиться!

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.