Компанія Google здається не в курсі великого витоку матеріалів про її новинки Pixel 3 і Pixel 3 XL. Не секрет, що майбутні смартфони від Google вже встигли кілька разів протестувати і оцінити. Зараз пошуковий гігант створив на своєму сайті сторінку для нових моделей, де з'явився перший тізер. Компанія впевнена, що ніхто не знає про майбутніх смартфонах. Або ж це виверт компанії, щоб приховати наявність витоків, заплутуючи при цьому користувачів мережі і фанатів. Не так просто приховати наявність зниклої партії смартфонів, які представлять через кілька місяців. Само собою, вони повинні бути приховані від сторонніх очей, проте вже зараз новинку продають за ціною 2 тисячі доларів на чорному ринку.

Щоправда, тизер виявився малоінформативним. Відзначається, що на сторінці поки є тільки цифра 3 і пропозиція підписатися на розсилку новин. Анонс очікуваних новинок повинен відбутися 9 жовтня поточного року. Смартфони Google одночасно будуть випускатися в Європі і США. Що стосується ціни, поки невідомо. Очевидно, що смартфони будуть коштує дешевше iPhone XS, але не набагато. Серед відмінних характеристик варто відзначити наявність одинарної камери на задньої частини смартфона. Компанія сподівається, що вона не буде поступатися топовим об'єктивам iPhone XS. Що стосується акумулятора, він дуже малий для величезного дисплея і потужного процесора. Сподіваємося, що пошуковик приготував сюрприз для шанувальників.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.