На сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G. Так, Verizon готова надати свої послуги вже в наступному місяці, а Sprint і LG скоро створять перший смартфон з використанням технології наступного покоління.

5G

Тільки компанія Apple не переживає з цього приводу. Це означає, що гігант споживчої електроніки, який 12 вересня представив три нових iPhone і новий Apple Watch, швидше за все, відмовиться від підтримки 5G в своєму наступному iPhone.

Уточнимо, що Apple любить почекати, щоб побачити всі недоліки нових технологій, перш ніж інтегрувати їх у свої продукти. Компанія значно відставала від своїх Android конкурентів в інтеграції мобільних платежів і реалізації бездротової зарядки у своїх смартфонах, така ж ситуація була з підтримкою 3G і 4G LTE мереж, в якій Apple принаймні пропустила одне покоління пристроїв. Більшість галузевих аналітиків очікують того ж відставання в 5G гонці, навіть коли технологія вже практично готова до роботи.

5G

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що у 5G високий потенціал, так як його підвищена швидкість, чуйність і можливості для прямої взаємодії між різними пристроями можуть сильно змінити наше життя.

Те, що Apple ухилилася від 5G, є ще одним доказом того, що компанія не женеться за інноваціями, а просто потроху покращує вже існуючі напрацювання. І цього, як виявляється, для багатьох цілком достатньо. Представлений на презентації Apple новий iPhone з його цінником прямий цьому доказ.

Нагадаємо, що 12 вересня Apple показала нові iPhone XS, XS Max, XR і Apple Watch 4.

Як повідомляв портал Знай.uа, 11 жовтня можуть виникнути проблеми з Інтернетом. Якісь сайти можливо не будуть відкриватися. Вперше в історії будуть оновлюватися налаштування захисту світової системи доменних імен.

Також портал Знай.uа писав, що стало відомо, коли в Україні запрацює технологія 5G.