Кілька днів тому розпочався випуск глобальних збірок прошивки MIUI 10, що є дуже гарною і позитивною новиною. Нова операційка привносить в смартфони нові можливості, а також позбавить від помилок. Однак, на превеликий жаль, справа набула зовсім інший оборот. Як вдалося з'ясувати, смартфони Xiaomi заблокувалися за межами Китаю. Сталося це з-за нових правил, що першим опублікував глобальний адміністратор форуму MIUI. Величезна кількість користувачів XIaomi дуже засмутяться, оскільки їх смартфони безповоротно перестануть працювати.

Повідомляється, що в середині вересня 2018 року в силу вступили нові правила розповсюдження програмного забезпечення. Через них відтепер на китайські модифікації телефонів Xiaomi, що призначені для продажу в Китаї і ніде більше, неможливо встановити глобальну прошивку MIUI. І хоча це цілком справедливо, досить підло повідомляти про це тільки зараз, коли всі бажаючі вже встигли купити китайську версію смартфонів.

Точно таке ж правило діє і на глобальні моделі телефонів бренду, на які відтепер заборонено встановлювати китайські прошивки, інакше вони не будуть працювати. До речі, подібні речі можуть трапитися і з Meizu, якщо влада Китаю змусять їх прийняти нові правила безпеки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.