На початку червня цього року на полиці магазинів надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3, який вважається одним з найбільш технічно просунутих наручних пристроїв на ринку. Новинку розкупили за лічені тижні через приємної ціни 30 доларів. Однак, 17 вересня 2018 року, цей виробник представив ще більш досконалий пристрій, який на постійній цілодобової основі зчитує пульс і зберігає всі дані в базу даних, щоб потім користувач міг ознайомитися з результатами спостережень. По функціоналу новинка нагадує Apple Watch 4.

Новинка називається Huami Amazfit Health Band 1S, а випущена вона була компанією Xiaomi. Це дочірня компанія Xiaomi, так що ви дізнаєтеся почерк китайської компанії навіть в цьому девайсі. За допомогою цього наручного гаджета можна робити ЕКГ, причому з точністю до 98% в порівнянні з обстеженням в лабораторії. Нейромережа допоможе знайти проблеми зі здоров'ям, а також скласти цілу базу підготовки, виходячи з ваших параметрів.

Після цього дані ЕКГ можна відправити медикам, щоб записатися на лікування або консультацію. Зчитування інформації про стан здоров'я відбувається цілодобово, в тому числі під час сну. До речі, браслет може врятувати ваше життя навіть уві сні, як це робив Apple Watch 3.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Що стосується інших характеристик, новинка отримала підтримку Bluetooth 4.0 LE для підключення до смартфонів, а також зарядним пристроєм, який з 0 до 100% заряджає акумулятор всього за 2,5 години. І хоча це не так швидко як хотілося, все ще попереду. Браслет має захист від попадання води і пилу за стандартом IP67, завдяки чому з ним можна занурюватися під воду на глибину до 1 метра. Цілком собі непоганий браслет для заняття спортом.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.