Кілька днів тому користувачі смартфонів Google Pixel, Essential Phone, OnePlus 6, а також деяких моделей Nokia під управлінням Android 9 Pie звернули увагу, що функція Battery Saver на їх пристроях запущена. Варто зазначити, що ця функція включається лише при розрядженій батареї із зарядом нижче 50%.

Як виявилося, в усьому винний Google, який зізнався, що був відтворений внутрішній експеримент з тестування функцій економії батареї і помилково запустила тест для всіх користувачів актуальною операційки. У компанії заявили, що вже відкотили зміни, і тому кожен може налаштувати режим роботи під себе.

Як наголошується, при включеному Battery Saver в роботі пристроїв спостерігалися деякі обмеження. Зокрема, не працювали фонові програми, при вимкненому екрані не функціонували навігаційні програми, а деякі повідомлення приходили з запізненням. І хоча це великий мінус, економія заряду дуже помітна при її включенні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найцікавішим є той факт, що компанія Google при бажанні здатна дистанційно управляти смартфонами і планшетами, включаючи і вимикаючи потрібні функції. Безумовно, таке є і у Apple, що в 2008 році підтвердив Стів Джобс. Однак, далеко не кожен користувач хоче, щоб його смартфоном керувала невидима рука.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.