Підрозділ шведського автовиробника Volvo з виробництва вантажівок Volvo Trucks представило легкий безпілотний тягач, у якого відсутня кабіна для водія. Такий незвичайний концепт привернет до себе увагу абсолютно всіх учасників дорожнього руху. Про це пише Electric.

Що стосується характеристик, вантажівка Vera оснащена 185 кВт установкою і може проїхати на одній зарядці до 300 км. Це непогані показники для вантажівки, вага якої помітно перевищує вагу легкового авто Tesla. Тягач управляється за допомогою хмарного сервісу, а відсутність водійської кабіни дозволить зробити Vera більш компактним і легким. Швидше за все, новинка оснащена п'ятим рівнем безпілотного водіння, раз вже кабіна та інші важелі управління просто відсутні.

Дата початку випробування тягача на дорогах загального користування і серійного виробництва безпілотного вантажівки не розкриваються, проте новинка сподобається мандрівникам і просто тим, хто не любить довго залишатися на одному місці.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Витрата електрики буде мізерною, і покриє покупку цього тягача за кілька років, на відміну від дизельного аналога, до якого ще й додається кабіна. Ціна однозначно буде величезною, але воно того варте, коли ви купуєте тягач, який оснащений останніми технологіями. До того ж, він ще і екологічно безпечний, що зараз дуже важливо для нашої планети.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.