Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо опублікував статистику продажів нових iPhone XS, XS Max і Apple Watch Series 4, що Apple представила тиждень тому.

Попередні продажі Apple Watch Series 4 йдуть “краще, ніж очікувалося”. Це пов'язано з новими інноваційними функціями, в тому числі електрокардіографом. Це цілком очікувано, оскільки ніхто не очікував настільки багатий функціонал, якого немає у конкурентів. Куо вважає, що Apple вдасться продати 18 млн наручних девайсів по 2018 рік, з них 50-55 відсотків Series 4.

iPhone XS продається не так вдало: це пов'язано з тим, що клієнти віддають перевагу iPhone XS Max і iPhone Xr. Мін-Чі Куо знизив оцінку частки продажів iPhone XS до 10-15 відсотків серед iPhone 2018 року. Раніше аналітик прогнозував 15-20 відсотків. Звичайно ж, за такі гроші варто брати або найкращий смартфон, або ж більш бюджетну версію. На середній смартфон за 1000 доларів не варто розмінюватися.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Попередні замовлення iPhone XS Max йдуть у відповідності з очікуваннями. Особливо задоволені китайські користувачі: смартфон поставляється з золотому корпусі, двома слотами для SIM і великим дисплеєм, що популярно в азійській країні. Куо вважає, що продажі Max XS складуть 25-30 відсотків серед нових iPhone. Деякі користувачі підозрюють, що яблучна корпорація створила нові iPhone спеціально для китайського ринку, оскільки це нова локація для продажу своїх девайсів, а два слоти для сім-карт точно підкуповують китайців.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.