Компанія Google готується випустити смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL не тільки в чорно-білій гамі, але також і в яскравих забарвленнях. Це зроблено для того, щоб зробити смартфони більш цікавими зовні, а не тільки всередині.

Інформація про нових кольори – “м'ятний” і рожевий – з'явилася на офіційній сторінці нових продуктів “Coming Soon”. Також версія Mint промайнула в офіційному тизері Google про майбутні телефонаи Pixel. Інформація про модель Pink поки є тільки у вихідному коді однією з офіційних сторінок Google. Подібний колір сподобається практично всім покупцям. Чорні і білі смартфони просто набридли і публіці, тому більшість виробників експериментують із зовнішнім виглядом смартфонів. Деякі намагаються навіть поєднувати кольори, як це було в Huawei 20P.

Що стосується характеристик, новинка отримає потужний процесор, а також непогану одиночну камеру, яка повинна бути не гірше iPhone XS, щоб залучити величезну кількість покупців. Однак, малий об'єм акумулятора може змусити смартфон заряджатися кожен день, що безсумнівно засмутить користувачів, а ненажерливий процесор і екран тільки прискорить розряд смартфона. До речі, смартфон представлять вже на початку жовтня, тому пора розбивати скарбничку і робити попереднє замовлення.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що на сьогоднішній день майже всі основні гравці в індустрії бездротового зв'язку в Америці заявляють про свою готовність надати послуги передачі даних на новому якісному рівні 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями. Однак на цьому неприємні сюрпризи з боку компанії не припинилися.

Також портал Знай.uа писав, що невелика китайська компанія OnePlus за допомогою свого “покровителя” BBK вирішила вийти на ринок телевізорів. Проте, компанія вирішила відразу ж затьмарити конкурентів своєю новою фішкою, якої не буде в інших аналогів.