Купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися. Досліджуючи знос батареї, вчені знайшли причину втрати ефективності роботи батареї в смартфонах. Про це повідомляють ЗМІ.

Так, раніше вважалося, що заряджені частинки слідують певним маршрутом між позитивними і негативними електродами, однак, реальність виявилася далекою від подібних домислів. Як з'ясувалося, заряджені частинки рухаються в електроліті хаотично, нерідко створюючи скупчення іонів, які при цьому накопичують тепло і ушкоджують структуру акумулятора.

Варто відзначити, що в найближчому майбутньому дослідники сподіваються все ж вирішити цю проблему, виходячи з її причини. Так, вчені спробують змінити структуру батарей, у яких заряджені частинки будуть рухатися за заздалегідь визначеним маршрутом.

Раніше повідомлялося, що Google випустить гламурну версію смартфона. Компанія Google готується випустити смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL не тільки в чорно-білій гамі, але також і яскравих забарвлень. Це зроблено для того, щоб зробити смартфони більш цікавими зовні, а не тільки всередині. Інформація про нові кольори – "м'ятний" і "рожевий" – з'явилася на офіційній сторінці нових продуктів "Coming Soon". Також версія Mint промайнула в офіційному тизері Google про майбутні телефони Pixel.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інформація про модель Pink поки є тільки у вихідному коді однієї з офіційних сторінок Google. Подібний колір сподобається практично всім покупцям. Чорні і білі смартфони просто набридли публіці, тому більшість виробників експериментують із зовнішнім виглядом смартфонів.

Нагадаємо, Apple показала нові iPhone XS, XS Max, XR і Apple Watch 4 на грандіозній презентації.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що експерти розповіли, скільки коштує ремонт нових iPhone.

Також портал "Знай.uа" писав, що експерти розкритикували iPhone.