Восени і незадовго до початку зими погода може частенько підносити сюрпризи протягом дня: вечорами й ранками буває дуже холодно, а вдень тепло. Брати з собою речі, щоб переодягнутися – досить незручне рішення.


Компанія Runmi Technology спільно з Xiaomi знайшла вихід із ситуації і створила куртку з підігрівом, яка підійде і жінкам, і чоловікам. Даний вид верхнього одягу не потребує тонни светрів під низ. Всередині вбудована система підігріву і провід для підключення акумулятора. Підкладка зроблена з гусячого пуху, а зверху тканина покрита водоотталкуючим шаром, який не допустить протікання в негоду.


Куртка пройшла всі необхідні випробування на безпеку, відсутність перегріву і оптимальний розподіл тепла. Новинка заряджається моментально і захищена від короткого замикання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Для того, щоб активувати підігрів, потрібно натиснути на спеціальну кнопку. Нагрівальні частини встановлені в області шиї та попереку. Тепло рівномірно розтікається по всій площі куртки, а вбудовані датчики зазначають, коли варто припинити нагрівання.


Максимально нагріти куртку можна на 50 градусів за Цельсієм. При роботі акумулятора ємністю 10 000 мА-ч подібний рівень тепла може зберігатися протягом 8 годин, однак все залежить від погодних умов.


Зазначається, що збір коштів на створення куртки проходить на основі краудфандингу. У продаж новинки в Китаї потраплять з 15 жовтня, їх вартість буде дорівнювати 79 доларів.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що соцмережі були вражені дивною курткою Путіна, яку йому, за його ж словами, подарував Дональд Трамп.


Раніше Знай.UA повідомляв, що Nokia створила куртку для рятувальників, поліцейських і лікарів. Стало відомо, що куртка зможе фіксувати серцебиття, а також місцезнаходження співробітника, що, як відзначають в компанії, робиться для його ж безпеки під час викликів.


Також Знай.UA розповідав, що дизайнер створив дивну серію взуття. Відомо, що партія взуття є пародією на відомі брендові моделі туфель, однак зроблена вона з їстівних матеріалів.