Павло Дуров повідомив у своєму Telegram-каналі про найбільше оновлення месенджера.

“Як ви, напевно, чули, за останні пару років ми спокійно перебудовуємо Telegram для iOS з нуля за допомогою Swift. Це мова програмування, випущеного Apple як більш швидка альтернатива Objective C. Це дозволить прискорити відгук програми для власників Apple-девайсів.

Вертикальна версія Telegram виглядає точно так само, як і стара, але більш швидка, гладка і більш зручна. Найприємнішим нововведенням стане економія заряду, яка дозволить смартфонам використовувати програму без підзарядки набагато довше.

Ця нова система доступна для всіх, щоб скачати під назвою “Telegram X” з січня. Тисячі користувачів тестували його і ділилися своїми відгуками з нами, тому завдяки їм додаток став набагато зручнішим, а також підходить для всіх користувачів.

Ось чому протягом наступного тижня або двох ми плануємо оновити додаток Telegram за замовчуванням на Telegram з версією Swift. Навіть якщо раптово будуть виявлені помилки, - команда швидко їх ліквідує, ґрунтуючись на своєму досвіді.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ця зміна зробить Telegram найпопулярнішим додатком для обміну повідомленнями, написаним повністю в Swift. Деякі вважають, що це великий ризик, але я думаю, що хтось повинен приймати такі ризики і бути першими, хто впроваджує нові технології, такі як шифрування e2e - або Swift. Саме тому Telegram є одним з найзахищеніших месенджерів у світі.”, - повідомив Павло Дуров у своєму блозі.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.