Міністерство юстиції США почало кримінальне розслідування щодо компанії Tesla після заяв глави компанії Ілона Маска про можливість викупу її акцій і виведення з біржі. Таким чином, компанія ввела в оману величезна кількість людей.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на анонімні джерела.

"В минулому місяці, після повідомлення Ілона про те, що він розглядає можливість зробити компанію приватною, Tesla отримала від Міністерства юстиції запит на добровільне надання документів і співпрацю", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, проти компанії відкрито розслідування за підозрою в шахрайстві. Приводом для цього став твіт Маска, в якому він заявив, що розглядає можливий викуп акцій Tesla з ринку - тобто перетворення її в приватну компанію - за ціною $420. Як виявилося, це була пастка, оскільки по іншому це назвати ніяк не можна.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маск зазначав, що знайшов фінансування для вдалої угоди, а з-за твіту акції Tesla зросли майже на 11% до $ 387. Пізніше Маск відмовився від своїх намірів, тим самим викликавши ажіотаж серед охочих придбати акції Tesla. Тепер же Маску доведеться відповідати за свої слова, і понести покарання.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.