Соцмережа Twitter дасть можливість блогерам повернутися до старого порядку відображення твітів — від нових до старих. Завдяки цьому кожен зможе вибрати ту подачу твітів, яка зручна саме йому.

Оновлення буде доступно для всіх користувачів в найближчі тижні, повідомляється в офіційному блозі Twitter.

За словами розробників, вони "почули відгуки від користувачів". І хоча стрічка новин була не в хронологічному порядку вже тривалий час, керівники соцмережі почули прохання користувачів. У найближчі тижні почнеться тестування можливості перемикатися між цими режимами. Але можливість відключити алгоритми, які відповідають за показ суб'єктивно "кращих" записів, доступна вже зараз. Однак, соцмережі потрібно звертати увагу і на інші речі, які відбуваються між користувачами. Варто відзначити величезну кількість ботів і фейкових сторінок, які можуть обманом дістати гроші інших користувачів.

"Ми вже побачили, що люди, які використовують цю нову функцію, частіше роблять записи і ретвіти, створюючи більше живих коментарів і розмов, що відмінно підходить для всіх", - зізналися розробники.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Це не перший раз, коли розробники допомагають користувачам створити ідеальне середовище для спілкування. Раніше Twitter вирішив подбати про фейкові сторінки і ботів, видаляючи по 100 тисяч підозрілих сторінок в день.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.