Компанія Google продовжує змінювати дизайн своїх основних фірмових додатків на Android. Цілком можливо, компанія доводить до розуму програми, роблячи їх під стиль нового Android 9.0 Pie.

Про це повідомляє Politeka.

Тепер черга дійшла і до калькулятора. Як і в інших оновлених програмах, калькулятор отримав стилістику Material Theme, роблячи перехід між додатком і операційної менш помітною.

Так, всі написи перевели в шрифт Google Sans, загальна картина стала білого кольору, а відтінок синього, який заповнював додаткове меню, став ще темнішим. Тепер же додатки гармонійно виглядають, залишаючи багато простору для дій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Оновлення отримали програми “Телефон”, “Контакти” і “Фото”. Досить популярні додаток, якими користуються щодня безліч разів. До речі, Android сподобався більшості користувачів, однак далеко не на всіх смартфонах він доступний на даний момент.

Серед іншого варто відзначити дизайн, який докорінно змінився. Тепер же є повністю Material Theme, який робить операційку більш об'ємною. Однак з-за того, що виробники смартфонів не встигають впровадити свої девайси підтримку нової версії Android, версія 9.0 за місяць після релізу встигла завоювати лише 0.1% ринку.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.