Компанія Xiaomi повідомила про те, що проведе черговий захід, присвячений анонсу нових продуктів. Немає сумнівів, що світу покажуть Xiaomi Mi 8 Youth Edition і Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition, а також розумний електронний будильник Xiaomi AI Smart Alarm Clock. Але ось зараз за пару годин до презентації засновник і виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo фото моделі Mi 8 Youth (друга назва – Xiaomi Mi 8 Lite). До речі, фото показує незвичайний зовнішній вигляд нових смартфонів.

Одночасно модель Mi 8 Youth Edition, орієнтована перш за все на сучасну молоду аудиторію, стала доступна для замовлення в онлайн-магазині Giztop. Для замовлення пропонується версія з 4 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ флеш-пам'яті, ціна – $299. Цілком собі приємна ціна, враховуючи характеристики сучасного актуального смартфона. Нагадаємо, що у Xiaomi Mi 8 Youth також будуть версії 6/64 і 6/128 ГБ, в залежності від модифікації.

Що стосується інших характеристик Mi 8 Youth Edition, вони теж повністю збігаються з попередніми витоками: екран діагоналлю 6,26 дюйма і роздільною здатністю 2248х1080 пікселів, SoC Qualcomm Snapdragon 660 і здвоєна основна камера з сенсорами роздільною здатністю 12 Мп і селфи-камеру на ті ж 12 Мп. Смартфон не затьмарить флагмани Samsung і Apple, але сподобається тим, хто не женеться за брендом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.