Улюблена гра 90-х здивувала весь світ. Вперше Duck Hunt з'явилася на консолі NES ще в 1984 році і на приставці Dendy. Гравець повинен стріляти в качок, а собака знущалася з кожного пострілу мимо.

І тільки тепер для багатьох стало відкриттям те, що насправді в цій грі може бути два гравця: за качку і за мисливця. Це шокувало величезну кількість користувачів мережі. Як виявилося, більшість просто не знали про цю функцію в грі. Практично всі геймери 90-х проходили гру по одному сюжету протягом багатьох років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей секрет відкрив американський режисер і комік Сет Роген на своїй сторінці в Twitter."Відкриття, яке запізнилося на 25 років, але я не мав тоді Twitter: Duck Hunt другий гравець міг контролювати качку", – написав він.

У коментарях під твітом Рогена звинуватили в тому, що він поширює фейк. У відповідях він виклав відскановані сторінки інструкції до гри."Ми з сестрою виявили це, коли я випадково сів на джойстик і полетіла качка в правий верхній кут екрану", – зазначив Сет Роген.
На твіт Рогена відреагували і його колеги, актори, письменники.

Культова гра викликала неабиякий ажіотаж у мережі, враховуючи Twitter і Facebook. Варто відзначити, що більшість старих ігор все ще мають пасхалки, які залишилися таємницею для геймерів зі всього світу. Деякі заховані під натисканням певних клавіш контролера в певній послідовності.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.