Допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини найочікуванішої гри - The Elder Scrolls VI.

У мережі цьому навіть знайшли обґрунтування. Приміром, в The Elder Scrolls V: Skyrim є завдання ”єдині ліки”, пов'язане з чумою, ключовий симптом якої — почервоніння шкіри. В поселеннях бретонців її поширював Периайт — один з принців даедра, він же Чумний лорд.

Далі ще складніше. У всесвіті “Древніх сувоїв” взагалі знайшлося чимало хвороб, “підходящих” під нову торгову марку: червона смерть, червона лихоманка, кривава чума і інші. Пов'язано це з виходом нової частини ще рано говорити, але те, що марка має відношення до всесвіту, в якій розгортаються всі попередні частини суперечки немає.

На Reddit припускають, що в The Elder Scrolls VI всі ці недуги можуть перерости в епідемію, а головному героєві належить знайти ліки і, можливо, битися з Периайтом. Однак щоб вникуть у всі події світу TES потрібно прочитати кілька книг і купу матеріалів на інтернет-сторінках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інша теорія форумчан зводиться до того, що Redfall — це відсилання до інших регіонах всесвіту, начебто затоки Илиака, Хай Року і Хаммерфелла. Та й взагалі — подібний підзаголовок звучить і запам'ятовується, прямо як “Облівіон” “Скайрім”. Саме такій локації і приписують основний сюжет шостії частини легендарної гри, яка вийде дуже нескоро.

Нагадаємо, що 15 вересня в Steam вийшла перша 100% відверта еротико-порнографічна аніме-новела Negligee: Love Stories. Однак її заборонили за відвертий контент у багатьох країнах.

Як повідомляв Знай.uа, купуючи новий смартфон користувачі, напевно, помічали, що батарея досить довго тримає заряд і радує тривалістю роботи. Однак через деякий час власники гаджетів починають помічати, що ефективність заряду помітно падає, з чим доводиться миритися.

Знай.uа писав, що російські блогери ллють сльози в мережі через бана від Apple. Юзери скаржаться, що компанія поскаржилася на них в YouTube та хостинг обмежив їх можливості.