Компанія Xiaomi анонсувала новий ноутбук Notebook Youth Edition. Новинка схожа дизайном на ноутбук від Apple, і навіть характеристиками здатна позмагатися з не топовими моделями від яблучної корпорації. Новинка отримала розмір 15,6 дюйма і має повністю білий колір корпусу. Вона дуже схожа на молодіжну версію наявного 15,6-дюймового Xiaomi Notebook.

Що стосується внутрішніх характеристик, він оснащений процесором Intel Core i5 восьмого покоління, графікою NVIDIA GeForce MX110 з 2 ГБ відеопам'яті DDR5, 8 ГБ оперативної пам'яті і твердотілим накопичувачем на 128 ГБ в парі з 1 ТБ на механічному жорсткому диску. Цілком собі середні показники продуктивності. Ігри будуть запускатися, але не на максимальних налаштуваннях.

З роз'ємів доступні Ethernet, HDMI, два порти USB 3.0, USB 2.0, кардрідер і 3,5-міліметровий аудіовихід. Дозвіл екрану складає 1920х1080 пікселів. Наявність портів знадобляться для тих, хто не любить сидіти на одному місці, або ж просто не довіряє хмарним технологіями, і переміщує інформацію за допомогою флешки.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Портативний комп'ютер виконаний в корпусі товщиною 19,9 мм. Клавіатура оснащена блоком цифрових кнопок в правій частині. Його звукова система має динаміки потужністю 3 Вт.

Ноутбук буде поставлятися з операційною системою Windows 10. Орієнтовна ціна – 670 доларів США.

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.