Дисплей майбутнього флагманського смартфону Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь.

Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Наразі вже відомо, що поки смартфон фігурує в бенчмарці під кодовою назвою, а не звичайною, комерційною. Проте експерти впевнені, що це саме Galaxy S10.

Крім того відзначається, що жодних підстав не вірити у інформацію надану інсайдером немає, адже він неодноразово був правий у своїх словах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також відзначається, що для того щоб зберегти попередні габарити майбутньої новинки у рамках розумного виробник прийняв рішення скоротити рамки над та під дисплеєм.

Якщо цей експеримент виявиться успішним, немає ніяких сумнівів в тому, що майбутній Galaxy S10 буде точною копією Oppo Find X в складеному стані.

Також відзначається, що з вже оприлюдненої іноформації компанія Samsung проведе презентацію Galaxy S10 в першому кварталі 2019 року, через місяць після релізу складного Galaxy X.

Крім того повідомляється, що "десятка" вийде в трьох модифікаціях, спроектованих за подібно до iPhone XS, XS Max і XR, запропонувавши споживачам широкий асортимент цін.

Разом з тим варто відзначити, що компанія Apple продала 43% всіх телефонів за ціною вище $400 в другому кварталі 2018 і заробила більшу частину прибутку від мобільних телефонів. Велика ціна за гаджети і велика популярність бренду дозволила компанії вирватися в лідери по прибутку. Не дивно, адже компанія стала однією з перший, чий капітал досяг 1 трлн доларів.

Apple заробила в 3,6 рази більше, ніж Samsung, і в три рази більше, ніж чотири найбільших китайських бренди разом узятих, повідомляє Apple Insider.

62-відсоткова частка компанії Apple в прибутку, отриманого в другому кварталі, набагато випередила 17% прибутку Samsung, і в три рази перевищила прибуток Huawei, OPPO, Vivo та Xiaomi в Китаї. І це здається дивним, оскільки китайські компанії створюють смартфони з метою подальшого продажу не тільки в Китаї, але і у світі. включаючи бюджетні смартфони на ринку Індії. Прибуток понад 600 інших брендів мобільних телефонів склав менше 1 відсотка.

Це твій новий iPhone Xs, Xs Max і Xr

Нагадаємо, Apple жорстоко вдарила по Samsung і Xiaomi.

Як повідомляв "Знай.ua", продажі смартфонів Samsung можуть заборонити.

Також "Знай.ua" писав, що Samsung відмовиться від половини своїх смартфонів.