Samsung Galaxy A7 представили офіційно 20 вересня. Серед характеристик варто відзначити потрійну камеру. Новинка надійде у продаж цієї осені в деяких країнах Європи і Азії, але згодом географія продажів розшириться.

І хоча ціна ще невідома, аналітики прогнозують вартість новинки близько 400 доларів, що відносить смартфон до середнього сегменту. Телефон явно не призначений для ринку Індії і Китаю з-за своєї ціни.

Головна родзинка - основна камера. Основний модуль представлений датчиком зображення роздільною здатністю 24 Мп і об'єктивом з діафрагмою F / 1,7, в додатковому модулі застосовується датчик дозволом 8 Мп і ширококутний об'єктив з діафрагмою F / 2,4 (кут огляду – 120 °).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Другий об'єктив - це датчик з роздільною здатністю 5 Мп і об'єктивом з діафрагмою F / 2,2. Пристойний набір апаратних компонентів доповнено масою програмних режимів і прийомів на зразок Live Focus, Selfie Focus, Pro Lightning Mode. Також є AR Emoji і функція Scene Optimizer, запозичена у Galaxy Note 9. За 400 доларів ви отримаєте телефон з дуже непоганою камерою. Фронтальна камера смартфона представлена датчиком зображення роздільною здатністю 24 Мп, об'єктивом з діафрагмою F / 2,0 і власної спалахом.
Що стосується решти начинки, смартфон оснащений 6-дюймовим AMOLED екраном роздільною здатністю 2220 х 1080 пікселів і восьмиядерним CPU частотою 2,2 ГГц. Варіантів пам'яті, традиційно, кілька: 4/64, 4/128 і 6/128 ГБ, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.