У США і Європі 21 вересня стартують продажі нових моделей iPhone. Тим часом, у Росії продають місця в черзі. Деякі послуги в рази дорожче самих iPhone, і що найголовніше, люди згодні на такі умови, і витрачати ціле стан, щоб отримати свій iPhone раніше за всіх, і при цьому не стояти кілька годин разом з іншими людьми, які теж прийшли за новими девайсами від Apple. Судячи за пропозиціями, за такі послуги люди просять величезні гроші.

Варто відзначити, що подібні речі відбуваються щороку, відразу ж після презентації Apple. Приміром, у перший день продажу iPhone за новинку можуть попросити потрійну ціну, яка і так здається великою.

Якщо раніше черга була тільки за новими iPhone, то зараз люди готові платити за новий розумний годинник, який може повноцінно замінити лікаря, і повідомляти власника про проблеми зі здоров'ям. Навіть попереднє покоління Apple Watch 3 врятувало кілька життів, повідомляючи своїх власників про підвищений тиск, тим самим порадивши викликати швидку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що нові iPhone будуть продаватися на території України за ціною понад 20 тисяч. Далеко не кожен може дозволити собі такий девайс, але компанія має величезну кількість фанатів, готових віддати за новий iPhone величезні гроші.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.