Компанія Meizu у вересні представила не тільки смартфони Meizu X8 і Meizu 16X , але і бюджетні моделі Meizu V8 і Meizu Pro V8. Наголошується, що це непогані смартфони для 2018 року. За межами Китаї модель Meizu V8 Pro вийде під назвою Meizu M8.Meizu V8 являє собою зовсім недорогу модель в пластиковому корпусі.

Що стосується характеристик, смартфон отримав екран діагоналлю 5,7 дюйма і роздільною здатністю 1440 x 720 пікселів, звичайну одинарну камеру на 13 Мп і селфи-камеру на 5 Мп, однокристальних систем MediaTek MT6739, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ флеш-пам'яті, акумулятор ємністю 3200 мА · ч. Само собою, більшість користувачів подкрутит цей смартфон своєю ціною. новинку можна позиціонувати як супербюджетник, оскільки ціна його всього 117 доларів.

“Старший брат”, Meizu Pro V8 відрізняється металевим корпусом, подвійний основною камерою 12 + 5 Мп, більш потужний SoC Helio Helio P22, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам'яті. Обидва смартфони мають дактилоскопічні датчики на задній панелі, і сенсори відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Смартфон Meizu V8 оцінений в 117 доларів, а Meizu V8 Pro – 160 доларів. Продажі почнуться з 20 вересня.

Варто відзначити, що смартфони націлені на ринки Індії та Китаю, оскільки саме там користуються великою популярністю смартфони, які мають всі функції сучасного смартфона, але при цьому зберігають дуже приємну ціну.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.