На сайті однієї з китайських торгових платформ виявили Google Pixel 3, які можна придбати прямо зараз.

Також на сторінці видно зображення Pixel 3 і Pixel 3 XL. Варто відзначити, що це не живі фото майбутніх флагманів - це лише змінені версії рендерів, створених раніше, і вони були доступними в мережі для кожного.

Цікавою є сама поява смартфонів Pixel 3 на китайському сайті, адже в країні вони заборонені до продажу через невідповідність норм і правил Китаю. Це може свідчити про намір повернення Google на ринок КНР, або ж дуже злий жарт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За останніми даними інсайдером, очікуваний флагман Google Pixel 3 повинен отримати 5.4 дюймовий FHD екран із співвідношенням сторін 18 до 9. Також в смартфоні повинен бути останній флагманський процесор Snapdragon 845 і крута тилова одинарна камера, яка затьмарить якістю фото навіть потрійну камеру нових iPhone XS. А ще стереодинаміки і захист від води й пилу за стандартом IP67, так що дощу вони теж не бояться. Нещодавно компанія підтвердила, що представить Pixel 3 і Pixel 3 XL 9 жовтня. Припускають, що телефони Pixel 3 і Pixel 3 XL можуть коштувати $ 649 $ 749 відповідно, що приємно здивувало фанатів, адже флагмани конкурентів продаються за ціною від 1 тис. доларів.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.