Повільно, але вірно Instagram Direct перетворюється в повноцінний месенджер. Тепер же найпопулярніша соцмережа додала у свої мобільні версії можливість використовувати медіа, і навіть GIF.

“Гіфки” можна використовувати тільки з сервісу Giphy, пошук якого тепер вбудований в додаток.

Користуватися новою функцією досить просто. Щоб знайти потрібну анімацію і надіслати його другові потрібно зайти в Direct, обрати адресата і в рядку набору тексту повідомлення натиснути на іконку GIF.

Таким чином відкриється пошук по гіфкам. Однак, потрібно ввести фразу, щоб підібрати анімацію в тему. Це може бути Hello, Sorry, it's a trap — все що завгодно. Залишиться лише вибрати один із запропонованих варіантів або відправити щось не дивлячись, натиснувши “Випадково”.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Про цензуру можна не турбуватися, оскільки свої гіфки додавати не можна. Однак не варто сумніватися, що кількість анімацій буде поступово збільшуватися. Функція відправки анімації в Instagram Direct повинна бути доступна користувачам пристроїв на Android і iOS, починаючи з 21 вересня. Для цього необхідно мати останню версію програми.

Instagram поступово набирає обертів в плані спілкування між користувачами. Тепер же Direct є повноцінним месенджером. Це зроблено для того, щоб користувач якомога довше залишався всередині соцмережі.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.