Компанія TAP випустила один з самих незвичайних гаджетів на сьогоднішній день, який допоможе вам забути про клавіатурі. Він призначений для віртуальної друку на будь-якому пристрої.

Tap надягається на руку і стежить за рухами пальців і кисті. Для використання з різними пристроями, гаджет спочатку потрібно до них підключити по Bluetooth. Заявлений час автономної роботи — 8 годин, що цілком достатньо для щоденного використання. До речі, девайс одягається як рукавичка, контролюючи абсолютно всі рухи ваших пальців.

Щоб набирати текст або застосовувати Tap як замінник клавіатури, миші або геймпада користувачеві потрібно запам'ятати ряд спеціальних жестів. Однак, до цього пристрою досить швидко звикаєш. У навчанні допоможе спеціальний додаток. Новинку можна застосовувати і в роботі з віртуальною реальністю, помітно полегшує весь інтерфейс і під час доповненої реальності. Особливо, якщо їх синхронізувати з окулярами.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Tap вже доступний для покупки на офіційному сайті виробника. Ціна питання — 179 доларів США. Погодьтеся, це досить смішна ціна за девайс майбутнього. Разом з гаджетом в комплекті йде стильний кейс. В ньому можна заряджати і перевозити новинку. Замість громіздкою і незручною клавіатури можна просто використовувати цей незвичайний девайс, який легко поміщається в кишеню або рюкзак.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.