Apple iPhone XS перевірити чим відрізняються від попередньої моделі iPhone X. Розібравши гаджет , знайшли кілька суттєвих відмінностей, про які зараз вам розповімо.

Попередня модель вже встигла полюбитися користувачам Apple. Багато хто вже встиг обзавестися гарненьким смартфоном. Що ж стосується чи варто міняти його на більш нову модель, ви зможете вирішити самі прочитавши нашу статтю.

Кріплення дисплея

В iPhone XS процес відділення дисплея від корпусу став ще більш складним із-за більшої кількості клею, який ймовірно був використаний для захисту від води й пилу за стандартом IP68, проти менш надійного захисту IP67 у iPhone X. За заявами Apple, новинка здатна витримати занурення на глибину до 1,5 метрів протягом 30 хвилин.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Акумулятор

Крім цього, iPhone XS отримав акумулятор із зменшеною ємністю в 2658 мАч проти 2716 маг у iPhone X. В той же час, час автономної новинки за заявами представників компанії було збільшено на 30 хвилин, що можна пов'язати з новим 7-нм чіпсетом A12 Bionic. Також змінилася форма акумулятора – iPhone XS оснащений одним цільним блоком, тоді як iPhone X – L-подібним з двох окремих компонентів.

В іншому iPhone XS практично нічим не відрізняється від минулорічного iPhone X. Зовнішній вигляд практично такий самий. Дисплей такого ж розміру. Корпус по міцності нічим не відрізняється від нового варіанту. Не забуваємо, що головне в гаджеті це зручність користування і практичність. Як нам здається, змінювати пристрій попереднього випуску на новий немає ніякого сенсу, але дозволимо вам вирішувати самим.

"Знай.иа" писав раніше, що Huawei поглумилися над фанатами iPhone. За кілька годин до старту продажів до магазину прийшли співробітники китайської компанії Huawei, які почали роздавати усім бажаючим безкоштовні фірмові портативні акумулятори.

"Знай.иа" повідомив про головну особливість Samsung Galaxy S10 здивує навіть шанувальників Apple. Дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь.