Китайські розробники анонсували першу смарт-куртку з підігрівом від виробників відомих брендів Xiaomi і Runmi Technology.


Про це повідомляє Gagadget.

Як інформують розробники, "розумна" курта під назвою "90 Minutes" має підкладку з гусячого пуху та зовнішній шар, який не боїться води і захищений за стандартом IPX7.

смарт-куртка

"Куртка оснащена елементами підігріву в областях попереку і шиї. Це допомагає зберегти тепло і не мерзнути навіть при найнижчих температурах. Нагрівальні елементи живлення від вбудованого акумулятора на 10000 маг, який потрібно періодично заряджати. Про розряд батареї повідомляє спеціальний датчик під правим переднім кишенею", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

мороз

За словами винахідників, продукт вже протестували і він показав гарні результати, а головне, куртка цілком безпечна для людей.

Ціна "розумної" куртки складе близько 80 доларів. "90 Minutes2 з підігрівом надійде до прилавків магазинів вже з середини жовтня.

Нагадаємо, компанія Xiaomi анонсувала електронний годинник Xiao Ai Smart Alarm Clock зі вбудованим голосовим асистентом Xiao Ai. Тепер же розумний будильник може не тільки змусити людину прокинутися вранці, але і заснути солодким сном.

Як раніше повідомляв Знай.ua, штучний інтелект створив новий рецепт піци.

Раніше портал Знай.ua писав, що відома модель Карлі Клосс протестувала новий iPhone XS та поділилась враженнями., зізнавшись, що завжди була прихильницею продукції Apple. До головних достоїнств iPhone XS супермодель віднесла покращену якість звуку, а також удосконалений рівень захисту