Підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів. Про це пише TechCrunch з посиланням на повідомлення компанії.

Зазначимо, що вперше ідею розробки такого проекту Марк Цукерберг озвучив на початку травня 2018 року на конференції для розробників F8. Він також підкреслив, що на відміну від аналогічних сервісів, Dating буде призначений для створення довгострокових відносин. Обмеження планують зробити жорсткими. Так, наприклад, додаток не буде доступний для користувачів Facebook з невільним статусом в анкеті.

Марк Цукерберг

Facebook Dating вбудований у додаток соціальної мережі для iOS і Android. Сервіс доступний тільки для користувачів старше 18 років і пропонує створити окремий профіль з фотографіями та розповіддю про себе.

Додаток шукає користувачів в радіусі 100 км і поки, на відміну від найближчого конкурента Tinder, повністю безкоштовно. Крім окремого профілю, в Facebook Dating з'явиться окремий чат, в якому можна буде тільки обмінюватися текстовими повідомленнями і емодзі. Крім рекомендацій, користувач може написати повідомлення будь-якій людині в рядку пошуку — але не більш, ніж 100 людей на добу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Facebook випустить свій гаджет. Facebook випустить власний пристрій для відеочату під назвою Portal. Після приголомшливого скандалу Facebook довго не наважувався виставляти напоказ свої розробки. І ось нарешті ми готові споглядати нове творіння. Portal буде першим успішно запущеним гаджетом від Facebook. Пристрій є першою спробою Facebook вийти на ринок споживчої електроніки після шолома Oculus. За чутками, гаджет буде схожий на Echo Show від Amazon.

Нагадаємо, Tinder готовий посунути Instagram новою функцією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що секретні дані про військовий винищувач вкрали через Tinder.

Також портал "Знай.uа" писав, що Instagram приготував сюрприз для студентів.