Huawei зробила "нахабну" рекламну кампанію прямо в черзі на покупку нових iPhone XS.

PR-відділ компанії Huawei влаштував чергову антирекламу на адресу свого конкурента Apple. Суть тонкого троллінгу полягала в тому, що китайський виробник щедрим жестом натякнув на сумнівну ємність акумулятора нових гаджетів від Apple. Представники Huawei роздавали людям у черзі переносні акумулятори для підзарядки, щоб ті змогли зарядити новопридбаний iPhone XS.

Так, напередодні вночі біля сінгапурського Apple Store були безкоштовно роздані аксесуари китайського бренду Huawei. Представники компанії підходили до людей в черзі і вручали пауербанки. На подарунки була поміщена напис: "Це пауербанк. Візьміть, він вам потрібен. Надано Huawei".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цим кроком компанія натякнула на коротку тривалість автономної роботи мобільних гаджетів Apple. Деякі вважають, що така акція несе в собі натяк на ірраціональність покупців: високій якості і адекватним цінам вони надають перевагу нескінченній черзі і надзвичайній витраті за ім'я бренду.

Представники компанії роздали понад 200 акумуляторів SuperCharge ємністю 10 000 маг.

У той же час у Apple Store в Лондоні Huawei розмістила мікроавтобус, в якому були доступні станція для підзарядки мобільних телефонів, і "напій, що стимулює мозок".

Варто відзначити, що Huawei не приховувала своєї зневаги до нових моделей iPhone з моменту їх презентації. 16 жовтня китайська компанія має намір презентувати свій новий флагманський смартфон.

Нагадаємо, 12 вересня компанія Apple в рамках традиційної презентації в Купертіно (штат Каліфорнія, США) презентувала нове покоління своїх смартфонів – iPhone XS і iPhone XS Max.

Нагадаємо, керівники вищої ланки компанії Tesla масово звільняються. Так, вже п'ятий топ-менеджер за місяць залишає компанію.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" навушники Huawei отримають бездротову зарядку.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що багато користувачів були шоковані цінами за ремонт техніки Apple, які компанія анонсувала днями.