Американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi. Крім того відомо, що з нею будуть смісні всі смартфони цього модельного ряду. Поки до таких пристроїв відносяться тільки смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL.

Крім того у компанії відзначають, що у майбутньому підтримку технології Qi передбачать також у смартфонах низької та середньої цінової політики.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цікаво, що смартфон буде розташовуватися в зарядці Pixel Stand вертикально. Їм можна буде в цей час користуватися або налаштувати показ GIF-анімацій, завдяки цьому заряджається телефон може стати навіть прикрасою інтер'єру.

Разом з тим варто відзначити, що в новій операційній системі iOS 12 в смартфонах iPhone стежать за дзвінками і електронною перепискою користувачів.

Система стеження була додана в нову операційну систему. Нове положення з'явилося в правилах дотримання конфіденційності у віртуальному магазині iTunes.

Видання пише, що компанія Apple нібито намагається зібрати дані, для формування рейтингу довіри користувачів. Цей дивний метод повинен дозволити захистити аккаунт від шахраїв і встановити, чи дійсно покупку здійснює реальна людина. За словами представників Apple, компанія не отримає доступу до особистої інформації.

"Надання відомостей здійснюється таким чином, що Apple не може отримати інформацію про дані показників вашого пристрою. Відомості протягом обмеженого часу зберігаються на наших серверах".

Крім того варто відзначити, що один із засновників Google Ларрі Пейдж з 2013 року не з'являється на заходах з нагоди запуску нових продуктів компанії і не спілкується з інвесторами та ЗМІ.

Частина співробітників зазначає, що він досі бере участь у справах компанії, проте більшість поточних завдань Google вважає "нудними".

На зникнення Пейджа, судячи з тексту, сприяли відразу кілька факторів: він відверто нудьгував під час ділових обговорень, де його колеги планували майбутнє розвитку компанії. Судячи по анонімному інтерв'ю одного із співробітників Google, на одній з таких зустрічей він вимовив фразу "те, що ви робите — нудно".

Крім того, відділ, який був найбільш наближений до Пейджа, перестав відчувати його підтримку. В одній із спірних ситуацій, коли їм потрібна була порада співзасновника компанії, той відповів їм: "Чому ви не можете розібратися з цим самі?".

YES 2018: як Google допоможе Україні на виборах

Нагадаємо, Facebook випустить свій гаджет.

Як повідомляв "Знай.ua", український стартап отримав $100 млн інвестицій.

Також "Знай.ua" писав, що Google знову шпигує за вашою поштою.