Розробники WhatsApp постійно придумують нові фішки для кращої роботи месенджера. І навіть незважаючи на всесвітнє визнання і аудиторію більш ніж у 1,6 млрд людей, свіже оновлення - це завжди привід для радості. Чи не так?

Популярний месенджер тепер може похвалитися неймовірною особливістю, про появу якої вже давно мріяли. Прохання мільйонів людей були почуті. Про це повідомляє профільне видання Android Police.

За інформацією джерела, вже протягом кількох найближчих тижнів розробники випустять оновлену версію месенджера WhatsApp, в якій буде присутня нова функція.

Повідомляється, що всі смартфони на базі операційної системи Android Pie зможуть отримати доступ до розширених можливостей. Вони полягають у тому, що стікери і зображення відображатимуться прямо в розділі повідомлень, завдяки чому переглянути їх можна буде без запуску WhatsApp.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi. Крім того відомо, що з нею будуть сумісні всі смартфони цього модельного ряду. Поки до таких пристроїв відносяться тільки смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL.

Варто нагадати, що власники всіх смартфонів, що працюють під управлінням будь-яких ОС, здійснюють одну фатальну помилку, через яку одного разу смартфон може відмовитися включатися і працювати будь-яким чином.

Якщо уважно вивчити інструкцію до будь-якого телефону, то там гарантовано буде присутній спеціальний запис, згідно з яким розряджати на 100% акумулятор мобільного пристрою категорично не рекомендується.

Нагадаємо, Apple влаштувала тотальне стеження за користувачами і навіть не приховує цього.

Як повідомляв Знай.uа з співзасновником Google сталося щось дивне.

Знай.uа писав, український стартап отримав $100 млн інвестицій.