Американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa. Мікрохвильова піч має синхронізацію з розумною колонкою Amazon Echo і, крім включення за запитом господаря, вона сама зможе замовити зерна для попкорну, коли їх не буде в наявності, і сама вкаже потрібний режим роботи для приготування.

Як стало відомо, завдяки розумній колонці з'явиться можливість попросити голосового помічника включити піч на конкретний час або показати, який продукт потрібно розігріти, в разі чого мікрохвильовка впорається сама.

Гаджет, до того ж, має кнопку Ask Alexa, завдяки якій управляти технікою на відстані можна, не називаючи ім'я помічника. Крім цього, мікрохвильовка має спеціальну кнопку для приготування попкорну, а за допомогою програми на смартфоні можна оформити "підписку" на його доставку: якщо Аlexa дізнається, що його немає, вона замовить ще.

Вартість мікрохвильової пічі - 60 доларів. На даний момент новинку з області техніки можна попередньо замовити на сайті компанії, а офіційний старт продажів розпочнеться 14 листопада.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Amazon на презентації показала Echo Input (Alexa в коробці для підключення до колонок сторонніх виробників), Echo Plus і Echo Dot після оновлення, розумні штекери, настінний годинник з Bluetooth і безліч інших новинок.

Раніше стало відомо, що побутова техніка зможе заробляти Bitcoin. Так, власники техніки зможуть отримати частину грошей, яка була витрачена на придбання гаджетів. Відзначається, що добувати кріптовалюту прилади будуть з допомогою чіпів. Дані деталі вмонтують в кондиціонери, телевізори і чайники.

Крім цього, Знай.UA повідомляв про кілька гаджетів, які зможуть гарантувати безпеку дітям і батькам дадуть спокійно жити без страхів.

Також Знай.UA розповів, як розумна колонка злила в мережу приватну розмову сімейної пари.