Тільки от проблема в тому, що модеми п'ятого покоління будуть страждати від потужного перегріву. Так що це стане причиною перегріву самого смартфону.

Така інформація надійшла від видання techtoday.in.ua.

На даний момент існують припущення, що компанії Samsung, LG, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo та інші планують випуск телефонів з можливістю роботи в мережах 5G вже у наступному році.

Крім нововведення виробники повинні замислитися над ще однією функцією нових моделей, яка б запобігала перегрів техніки. Приміром, Huawei збираються застосовувати пластини з металу в якості радіаторів. В Samsung особливу увагу приділять тепловим трубкам. Як стало відомо на даний момент, Samsung спробує охолодити модеми 5G модифікованою версією своєї карбоно-водяної системи.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До того ж відомо, що компанії Auras Technology, Chaun-Choung Technology (CCI) і Taisol Electronics, що надають послуги по охолодженню смартфонів, стали пропонувати творцям смартфонів свої ідеї. У Taisol повідомляють, що на початку 2019 року збираються розширити випуск теплових трубок до 5 мільйонів штук в місяць з поточних 2,55 мільйонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія НТС більше не буде виробляти смартфони. Причиною стали величезні збитки компанії. Зазначається, що останній сплеск популярності у компанії був тоді, коли тільки з'являлись телефони з сенсорними екранами.

Також Знай.UA писав про те, що через IPhone у В'єтнамі померла 14-річна дівчина. Вона не звернула увагу на зарядний пристрій, який серйозно барахлив останнім часом, поставила телефон на ніч. Однак на ранок дівчина померла, так як порвана оболонка проводу оголила дроти, які вдарили жертву техніки струмом.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що продаж смартфонів Samsung можуть заборонити через вибухонебезпечність. Так, у США дівчина мало не загинула після розмови по телефону. Постраждала поклала смартфон в сумку, де він задимівся. Інцидент стався в ліфті, і якби двері не відкрилися вчасно, дівчина б задихнулася від задухи через дим.