Компанія Google випустить гібридний ноутбук, який без особливих труднощів можна буде перетворити в планшет. По суті це трансформер, який дозволить вам отримати цілих два девайса за однією ціною. Вся справа в клавіатурі, здатної відстібатися, завдяки чому змінюється форм-фактор нового винаходу. Можна і фільм подивитися, і попрацювати. Все залежить від вашої фантазії.

Інсайдери повідомили, що девайс отримав кодову назву Nocturne, вона працює на операційній системі Chrome OS. Приблизна вартість апарату становить 500 доларів, що цілком прийнятна ціна для девайса, який є планшетом і ноутбуком одночасно.

Планшет вийде на ринок з дисплеєм IPS з роздільною здатністю 3000 2000 точок, що забезпечує відмінну якість відображення будь-яких даних: фото або тексту. Також якість відео повинні здивувати всіх користувачів. Про технічну “начинці” поки нічого невідомо, але можна припустити, що продукт Google отримає потужний процесор і 4 Гб оперативної пам'яті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І хоча такі показники не є топовими, але для перегляду відео і роботи з документами повинно вистачити з головою. Однак, про різних ненажерливих програмах можна забути. Головний плюс пристрою в його повноцінної заміни ноутбука. Розробникам вдалося сконструювати незалежний технологічний агрегат з робочим столом і можливістю розбирати кілька програм в один і тієї ж годину. Однак, девайс буде працювати не на Windows 10, що трохи засмутило користувачів.

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.