У світі все ще не стих ажіотаж навколо нових пристроїв, представлених корпорацією Apple на щорічній конференції. На тлі нових смартфонів, оновлення iOS до 12 версії здається не такою вже й великою подією. Однак, це оновлення торкнеться практично кожного власника техніки Apple. Багато користувачів просто оновлюють свої iPhone до останньої актуальної версії ОС, не заглиблюючись у подробиці її змін, через які пропускають масу дивовижних особливостей їх смартфонів, які можуть полегшити життя.

Експерти вирішили назвати самі приголомшливі нові функції в iOS 12, які виявилися прихованими для користувачів. З останнім оновленням ОС Apple дозволила реєструвати в системі Face ID відразу дві людини, що полегшить розблокування смартфона у багатьох критичних ситуаціях. Це корисне оновлення для власників iPhone X і нових функцій. Також інженери Apple спливаюче меню з використанням 3D Touch і створили окремий віджет для функції Screen Time, яка щорічно збирає інформацію про час, проведений в кожному з додатків. Це корисна функція для тих, хто цінує свій час.

Крім того, голосовий асистент Siri навчили використовувати більш ніж три діалекти, а також удосконалили блокування підключених через USB пристроїв, що відіб'ється на безпеці гаджетів. Інші користувачі не зможуть розблокувати ваш телефон без пароля або вашого відбитка пальця. Тепер користувачі можуть шукати різні композиції в Apple Music, просто вводячи в пошуковий рядок уривки тексту з цікавить пісні. Зауважимо, Apple встановила в iOS 12 функцію автоматичного оновлення, тому нова версія iOS буде встановлена на фірмових пристроях без будь-якого підтвердження з боку користувача. Але це можна вимкнути.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.