На ринку мобільних телефонів новинка! У якщо у вас в планах купити собі новий телефон, не витратити багато грошей, отримати якісний і сучасний продукт, тоді вам до нас!

Xiaomi представив новий смартфон Xiaomi Mi A2. Ніж новачок відрізняється від попередніх моделей? Чим зацікавить нового покупця? Чим здивує? Все це ми вам детально розповімо в нашій статті. Нова модель від преддущих несильно відрізняється дизайном, але оснащення та комплектація більш розширені і поліпшені. Вашій увазі докладний звіт про моделі Xiaomi Mi A2.
Ергономічність та роз'єми

Почну з нижньої межі, де розташований порт USB Type-C, мікрофон і динамік. Зліва тільки лоток для двох nano-SIM-карт.Підтримки карт пам'яті Xiaomi Mi A2 немає. Зверху розташований інфрачервоний датчик і додатковий мікрофон. Роз'єми для навушників немає і, повторю сказане в огляді Mi6x — я не вважаю цей факт недоліком. В руці смартфон лежить дуже приємно завдяки невеликій товщині і округленим гранях.
Дисплей Xiaomi Mi A2

Характеристиками дисплея Xiaomi Mi A2: матриця IPS з діагоналлю 5,99 дюйма, дозвіл 2160х1080 точок. Мінімальний рівень яскравості склав 1 кд/м2, а максимальний: 380 кд/м2. Контрастність на хорошому рівні, але трохи нижче, ніж у Mi6X: 1:1005.
Обладнання

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, а також інфрачервоний порт. NFC, на жаль, так і не з'явився. З якістю зв'язку за час використання проблем не було, так само як і з передачею мого голосу і мови співрозмовників. У основного динаміка є запас гучності, але його якість закінчується на середньому рівні.
Програмне забезпечення

Наш смартфон працює під управлінням Android 8.1 без будь-яких додаткових оболонок.
Камера Xiaomi Mi A2

В якості основної використовуються два модуля: IMX376 (20 Мп, f/1.75) і IMX486 (12 Мп, f/1.75). Інтерфейс камери не змінився, функціональність сама базова: стандартний режим, портретний режим і зйомка відео. Але є Timelapse і уповільнена зйомка.
В якості селфи-камери встановлений 20-мегапіксельний сенсор, він також підтримує портретний режим, щоправда, без нього знімки виходять на мій погляд краще.
Автономність Xiaomi Mi A2

Незважаючи на точно такий же акумулятор ємністю 3000 мАч, Mi A2 продемонстрував навіть меншу автономність, ніж Mi6x, не тільки в бенчмарках, але і в реальному використанні. Якщо його брат на MIUI майже завжди гарантовано жив 1,5 дня, то Mi A2 щодня залишав приблизно 20% під вечір. Навіть в тесті PCMark смартфон прожив на півгодини менше.

Ось докладний опис моделі Xiaomi Mi A2. Купувати чи ні даний смартфон вирішувати вам. Але модель варта уваги, максимально поліпшена в порівнянні з попередниками у своїй ціновій категорії і явно буде гарним доповненням у вашому побуті.

"Знай.иа" писав раніше: В Apple розповіли, чому Ірһопе такий дорогий.

"Знай.иа" по темі: Apple кусає лікті: Google випустить революційний пристрій.