Дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка.

Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Компанія Gray з Сінгапуру, що випускає дорогі преміальні аксесуари для смартфонів, випустила колекцію титанових кейсів для iPhone X, iPhone XS і iPhone XS Max. Особливість аксесуарів в тому, що вони виявилися дорожче самого топового iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Колекція отримала назву ALTER EGO. У неї входять 4 чохла: Titanium, Stealth, Gold і Aurora. Вони неймовірно міцні, так як виготовлені з аерокосмічного титану. Кожен чохол упакований в алюмінієвий кейс, але не протиударний, а скоріше декоративний."Дешевий" ALTER EGO Titanium варто 1458 доларів. Це версія для iPhone X і iPhone XS. Той же чохол, але для iPhone XS Max продається за 1705 доларів.
найдорожча модель ALTER EGO Aurora варто 2765 і 3012 доларів для iPhone XS і iPhone XS Max відповідно. Від початкової версії вона відрізняється незвичайним градієнтним кольором. Доставка аксесуарів почнеться в грудні 2018 року.

Якщо Ви вирішили надійно захистити ваш дорогоцінний iPhone підготуйте, будь ласка, вище зазначені суми і ваш смартфон буде під надійним захистом.
Кращого варіанту і шукати не варто!

"Знай.иа" повідомив: Apple показала Цукербергу, як відкрито стежити за користувачами. Компанія Apple ввела в віртуальному магазині iTunes можливість обліку дзвінків та електронного листування користувачів.

Читайте також на "Знай.иа": три робочих отвори: бюджетник Umidigi A3 похвалився можливостями. Це підтверджують і специфікації смартфона, які виявилися дуже скромними. Однак, серед іншого смартфон отримав те, чого немає в інших смартфонів. Зазначається, що смартфон отримає окремі слоти під дві SIM-карти і один для карт пам'яті microSD.