Сьогодні стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch. Чому саме цю машину захотів поставити на випуск автогігант Audi? Чим привернув таку пильну увагу Audi маловідомий бренд Horch ?

На світовому авторинку під ім'ям Horch буде випущена люкс-версія Ауді A8, яка стане конкурувати з Мерседес-Мейбах S-Class. Від базової моделі A8 новий транспортний засіб можна буде відрізнити за іншим оформленням передньої частини машини, розкішною обробці інтер'єру і емблем Horch.

Отметим, що мова йде саме про седані A8, а не про його подовженої версії A8L. За попередніми даними, модифікації Audi-Horch з'являться не раніше, ніж через три роки, і будуть комплектуватися двигунами V8 і W12.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Horch - німецька автомобілебудівна компанія, заснована інженером Аугустом Хорьхом у 1904р. До 1942р під цією маркою продавалися машини преміум-класу з потужними 8-циліндровими силовими агрегатами. У 80-х рр права на марку перейшли до Фольксвагену.
Щодо Ауді A8, то в Україні модель з 340-сильним двигуном 3.0 TFSI і системою повного приводу.

Історія Audi - Horch

Таким чином нові автомобілі будуть мати більш потужний двигун і систему повного приводу. Це дасть величезну перевагу перед аналогічними моделями в даному ціновому діапазоні і подарує автопрому абсолютно нове автомобільне рішення.

"Знай.иа"писав також по цій темі: названі найпопулярніші сайти для покупки "евроблях". найактуальнішу інформацію про продаж вживаних авто в Європі можна знайти на онлайн дошках оголошень. Ми зібрали найбільш популярний сайт з продажу б/у авто.
Існує багато інтернет-майданчиків для продажу вживаних авто з Європи і в основному вони адаптированны і під іноземного покупця.

"Знай.иа" провів розслідування: водійські права 2018: міняти або не міняти, ось в чому питання.