Деякі власники нових смартфонів Apple iPhone Xs і iPhone Xs Max повідомляють про нові проблеми з використанням смартфона. Як виявилося, вся справа в ухудшившемся якості мобільного зв'язку і зниженій швидкості передачі даних в мережах Wi-Fi порівняно зі своїми попередніми моделями iPhone. Судячи з кількості скарг, мова йде про те, що компанія просто погано створила смартфон. Мова йде не про прошивці, а саме про інженерний дизайн новинки. Подібні проблеми першими помітили жителі США, причому при роботі з усіма операторами, доступними в цій країні.

Це дуже дивна проблема, враховуючи, що роботу модулів зв'язку покращено в iPhone Xs і iPhone Xs Max. Про це повідомили навіть під час презентації. І це логічно, адже нетсмысла знижувати характеристики смартфона, який повинен стати топовим на 2018 рік. Крім того, тести SpeedSmart підтверджують, що швидкість передачі даних в мережах Wi-Fi і LTE у моделей iPhone Xs і iPhone Xs Max помітно вище, ніж у iPhone X. Разом з тим, під час розбирання смартфонів фахівці iFixit навіть виявили додаткову антенну лінію в нижній частині апарату, що повинно було б поліпшити прийом сигналу. Однак, щось пішло не так, і компанії необхідно виправити цю проблему найближчим часом.

Поки що Apple ніяк не коментує цю ситуацію, а користувачі висувають різні припущення про причини настільки широко поширеної проблеми – від банальної перевантаження мереж до апаратних проблем.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.