Незважаючи на прагнення Apple переосмислити Apple Maps і величезну кількість зусиль, які були покладені на його розвиток, з виходом iOS 12 фірмовий сервіс компанії став працювати гірше, ніж раніше.

Зазначається, що додаток Карти перестав перебудовувати маршрут, перешкоджаючи досягненню місця призначення навіть при незначних відхиленнях від курсу незалежно від регіону. Це ускладнило життя користувачів, особливо тих, у кого новий iPhone XS, який продається з iOS 12 прямо з коробки.

За словами користувача під ніком Twilazs, проблему видно при відхиленні від маршруту на 100 і більше метрів. У цьому випадку "Карти" можуть почати вести себе як "скривджена дівчина", відмовившись перебудовувати шлях і видавши повідомлення про те, що місце призначення досягнуто.

Варто відзначити, що це достатньо популярний додаток, оскільки Apple працює над поліпшенням протягом десяти років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Це не перший подібний випадок в історії Apple Maps. На зорі свого розвитку карти грішили плутаниною. Деякі користувачі, які проживають в різних куточках США, Європи та Азії скаржилися, що картографічний сервіс Apple міг завести їх замість центру міста в ліс або малонаселене село, незважаючи на правильно задані координати. Цю проблему швидко виправили завдяки хорошій підтримці інженерів від Apple.

У свій час компанія виділила особливу увагу Картками, використовуючи дані, зібрані за допомогою машин і супутників, намагаючись довести додаток до досконалості. Тепер же користувачам краще не використовувати цю функцію, і їхати з точки А в точку Б з допомогою інших сервісів.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.