Крім потужності, камери і дизайну, при виборі смартфона варто звернути увагу а на акумулятор, адже тільки від нього залежить, як часто ви будете шукати розетку, щоб не залишитися без взаємодії із зовнішнім світом. Перевірити останнє в телефонах Samsung Galaxy Note 9 і Apple iPhone Xs взявся блогер Арун Мейні.

В рамках відеоролика відеоблогер повністю розрядив п'ять популярних смартфонів, виставивши на них однакові налаштування. Таким чином він зробив тест максимально чесним. Відео показує, скільки п'ять найкращих зараз на ринку телефонів можуть пропрацювати при включеному екрані від одного заряду батареї. У випробуваннях брали участь топові флагмани на сьогоднішній день Samsung Galaxy Note 9, OnePlus 6, Apple iPhone X, iPhone Xs і iPhone Xs Max, тобто найбільш популярні зараз серед потенційних покупців моделі. Однак, хотілося б побачити можливості Google Pixel 3XL, однак він з'явиться на прилавках тільки до середини жовтня.

Найсильніше автор відео хотів з'ясувати, чи дійсно смартфон Samsung Galaxy Note 9 з найбільшою серед всіх учасників експерименту батареєю (4000 маг) зможе обійти своїх конкурентів. На практиці виявилося, що даний телефон зганьбився навіть перед звичайним iPhone Xs, який встановлений маленький акумулятор на 2658 маг. Розрив практично на годину змусить голову Samsung червоніти.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На практиці все це означає, що інженери південнокорейської корпорації Samsung вкотре зганьбилися. При рекордно великому обсязі, погана оптимізація пристрою змусить вас шукати зарядку для смартфона, який обійдеться вам в 30 тисяч гривень частіше, ніж для смартфона за 10-15 тис. грн.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.