Засновники соціальної мережі для обміну фото Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили покинути компанію. Це стало несподіваним поворотом для всіх користувачів Instagram.

Відповідну заяву вони оприлюднили на офіційній сторінці блогу Instagram.

"Ми з Майком вдячні за останні вісім років в Instagram і шість років в Facebook. Наша команда виросла з 13 чоловік до тисячі з офісами в усьому світі, створюючи використовуються і улюблені співтовариством більше мільярда людей продукти. Наш сервіс користується величезною популярністю, і ми дуже раді бути частиною компанії, яка дозволяє людям спілкуватися і публікуватися фото з власного життя. Тепер ми готові до нового розділу", - заявив Кевін Систром.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Творці відзначають, що зараз планують взяти перерву і відпочити перед тим, як зайнятися новим проектом. Про якому проекті йде мова - невідомо. Про причини такого рішення вони не повідомили, однак низка американських ЗМІ повідомляють про те, що у засновників Instagram стався серйозний конфлікт з директором Facebook Марком Цукербергом щодо подальшого розвитку соцмережі. Варто відзначити, Instagram є частиною Facebook, останні зміни були під впливом корпорації Facebook.

Нагадаємо, що Кевін Систром і Майк Крігер заснували Instagram в 2010 році. Станом на 2018 рік кількість зареєстрованих користувачів соцмережі становить 1,1 мільярда чоловік. Однак, реальні цифри менше, якщо враховувати фейки, боти, і неактивні акаунти. Ще в 2012 році її придбала інша соціальна мережа – Facebook. Instagram приніс своїм засновникам велику популярність і зробив їх мільярдерами.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.