Компанія Apple придбала додаток для розпізнавання музики Shazam.

Про це повідомила “Хвиля”.

“Apple сьогодні оголосила про завершення придбання Shazam, одного з найпопулярніших і високо оцінених музичних програм у світі, яке використовується сотнями мільйонів людей по всьому світу”, — йдеться у повідомленні. Варто відзначити, що за кілька років додаток обзавелося величезним функціоналом, включаючи нагадування про знайдені пісні, або ж переходом в YouTube для перегляду кліпу для пісні, назву якої ви хотіли дізнатися.

Незабаром додаток стане вільним від реклами і отримає більше безкоштовного контенту для всіх користувачів. Однак, повністю словами Apple вірити не варто. Цілком можливо, що Apple буде вилучати плату за деякі функції, які не надто вплинуть на функціонал програми. До речі, Shazam завантажили вже більше 1 мільярда разів по всьому світу, кожен день воно знаходить близько 20 мільйонів пісень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Не виключено, що яблучна корпорація прив'яже новий додаток до головного музичного сервісу для власників iPhone - Apple Music. І не даремно, оскільки сервіс має величезну кількість композицій, які будуть до душі кожному користувачеві. Однак, чи буде Shazam збирає інформацію - неясно. Apple має не дуже хорошу репутацію щодо збору інформації та її зберігання.

Нагадаємо, що дорогими смартфонами вже нікого не здивуєш. Але виявилося, що дорожче самого апарата може бути його оболонка. Компанія Gray випустила надміцні чехолы для iphone. Найдешевший чохол цієї фірми для моделей iPhone X і iPhone XS стартує від 1400 доларів, а найдорожчий првысил суму у 3000 доларів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти Picodi підрахували, скільки днів потрібно працювати в різних країнах світу, щоб дозволити собі купити новий iPhone XS.

Знай.uа писав, що нещодавно стали відомі грандіозні плани автокомпанії Audi на найближче майбутнє. Компанія вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.