Користувачі, які вже встигли покористуватися iPhone XS XS Max скаржаться на проблеми з користуванням смартфонів. Користувачі скаржаться на погану роботу Wi-Fi і жахливий сигнал стільникового зв'язку. Як повідомляють користувачі, флагмани працюють набагато гірше їх попередників.

Про це пише The Verge.

За інформацією, наданою користувачами, причини неполадок не в кокретній моделі роутера або оператора, а в самому телефоні.

Відомо, що нові iPhone оснащені прискореними модулями LTE і Wi-Fi, і, по ідеї, повинні забезпечувати більш сильний сигнал.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Власники смартфонів упавают на те, що оновлення iOS виправить ці помилки.

Раніше повідомлялося, що у світі все ще не стих ажіотаж навколо нових пристроїв, представлених корпорацією Apple на щорічній конференції. На тлі нових смартфонів, оновлення iOS до 12 версії здається не такою вже й великою подією. Однак, це оновлення торкнеться практично кожного власника техніки Apple. Багато користувачів просто оновлюють свої iPhone до останньої актуальної версії ОС, не заглиблюючись у подробиці її змін, через які пропускають масу дивовижних особливостей їх смартфонів, які можуть полегшити життя.

Експерти вирішили назвати самі приголомшливі нові функції в iOS 12, які виявилися прихованими для користувачів. З останнім оновленням ОС Apple дозволила реєструвати в системі Face ID відразу дві людини, що полегшить розблокування смартфона у багатьох критичних ситуаціях. Це корисне оновлення для власників iPhone X і нових функцій. Також інженери Apple спливаюче меню з використанням 3D Touch і створили окремий віджет для функції Screen Time, яка щорічно збирає інформацію про час, проведений в кожному з додатків. Це корисна функція для тих, хто цінує свій час.

Нагадаємо, iPhone XS Max vs Galaxy Note 9 випробували на потужність.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Apple ввела в віртуальному магазині iTunes можливість обліку дзвінків та електронного листування користувачів.

Також Знай.ua писав, iPhone XS Max випробували на міцність.