В Office 2019 увійшли всі оновлення, які виходили для Office 365 за останні три роки, які дозволять використовувати програми для створення різних презентацій і документації. Американська компанія Microsoft анонсувала в своєму блозі випуск чергового пакету програм Office 2019, який є самою свіжою версією самого популярного пакету програм.

Він включає в себе Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access і Publisher. Пакет призначений для компаній, які ще не перейшли на хмарний сервіс Office 365, оскільки в хмарному сервісі вже давно в наявності хмарні версії програм з цього пакету.

В Office 2019 увійшли всі оновлення, які виходили для Office 365 за останні три роки, включаючи “кінематографічні” презентації PowerPoint, режим фокусу і новий перекладач Word, а також воронкоподібні діаграми, діаграми з картою і часові шкали в Excel.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Всі ці програми можна придбати в Pro версії операційки від Microsoft. У Microsoft є довгострокові плани розвитку хмарного сервісу Office 365, який працює по підписці з самим низьким ціновим діапазоном серед продуктів компанії і надає доступ до пошти, пакету Office та інших програм компанії. Це непоганий варіант, у випадку, якщо вам потрібно використовувати весь спектр послуг, будучи в будь-якій точці світу.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.