25 вересня 2018 року, були оголошені ціни на всі версії Samsung Galaxy S10, купити який вдасться в трьох версіях. Інсайдери раніше повідомляли, що Samsung повторить трюк Apple з трьома версіями флагмана, щоб телефон придбали як можна більше людей.

Як повідомляє джерело в особі авторитетного інсайдера Slashgear, новий флагман південнокорейської корпорації виявиться доступний для покупки в трьох версіях, відрізнятися один від одного будуть технічним оснащенням, зовнішнім виглядом і підтримкою різних технологій, точно також як і iPhone. Молодша модель отримає назву Galaxy S10R (Retro), тобто це буде такий собі ретро-телефон. Ретро отримає плоский екран, який не властивий лінійці Galaxy. Смартфон Galaxy S10R буде продаватися в магазинах за $ 750, а начинка буде такою: 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, модем з підтримкою мережі LTE 4G останнього покоління, а також сканером відбитків пальців, вбудованим в кнопку живлення на бічній частині. Очевидно, компанія вирішила заощадити на вбудованому сканер відбитків пальців всередині екран, щоб знизити ціну за флагман. Також для покупки виявиться доступна середня модель, яка отримає такий же дисплей, але вигнутий з бічних сторін.

Стандартна версія Samsung Galaxy S10 обійдеться покупцям в $ 1000. Приблизно така ж ціна була і при анонсі Galaxy S9 взимку 2018 року. Також покупці зможуть придбати преміум-модель, що має потрійний основною камерою, великим 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, підтримкою 5G і акумуляторною батареєю підвищеної ємності. Така модель флагмана обійдеться всім бажаючим в величезну суму грошей, розмір якої складе $ 1100. Приблизно за такою ж ціною і продають iPhone XS XS і Max.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.