Не встигла Південно-Східна Азія прийти в себе після зухвалого нальоту тайфуну Мангхут, який забрав близько 60 життів, як кліматологи попереджають про нову загрозу.

В Тихому океані на захід від Філіппін, сформувався новий, 24-й в цьому сезоні тайфун, яким присвоєно назву "Трами". І це досить серйозна загроза - набираючи силу, він поступово зміщається до південно-східного узбережжя Китаю. Варто відзначити, що навіть в будинку жителі Китаю не будуть відчувати себе безпечно - швидкість вітру в центральній частині циклону досягає 48 м/с з поривами до 58 м/с, тиск - 935 гПа. Досить серйозне випробування для будинків та їх власників.

За попередніми прогнозами, до кінця тижня "Трами" у статусі супертайфуну може обрушитися на острів Тайвань і потім на узбережжя материкового Китаю. В зоні негоди також виявляться острова на півдні Японського архіпелагу, попередили синоптики. Швидше за все, жителів тих місць встигнуть евакуювати. Тайфуни змусять місцеву владу вжити деякі заходи, щоб захистити місцевих жителів від негоди. В мережі опублікували дивовижної краси фото, які показали, що рухається на жителів Китаю. Фото зробив астронавт Олександр Герц з космосу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, який смартфон отримав найкращий у світі дисплей. Як з'ясувалося, це представлений на презентації Apple iPhone XS Max. Про це повідомляється в матеріалі DisplayMate.

Як повідомляв портал Знай.uа, засновники Instagram Кевін Систром і Майк Крігер вирішили змінити місце роботи. Насправді мережа давно продана Facebook і керівники Instagram можуть залишити дітище на піклування нових батьків.

Також портал Знай.uа писав, що у вівторок, 24 вересня, стало відомо, що популярна соціальна мережа Facebook заблокувала сторінку бельгійського політика Люка Ануса. У компанії пояснили, вся справа в тому, що прізвище чоловіка є непристойною і образливою.