Фанат подав судовий позов на китайського виробника Xiaomi. Чоловік звинувачує компанію в обмані. Справа в тому, що він переміг у конкурсі, де головним призом була зустріч гендиректором Лей Цзюнєм. Проте зустріч так і не відбулася, що образило до глибини душі переможця в конкурсі.

Цей конкурс проводили в серпні 2017 року серед невеликих магазинів. Для перемоги досить було виконати принаймні одну з трьох висунутих умов: продати 300 смартфонів Xiaomi Mi 5X, 300 смартфонів Redmi Note 5A або 400 смартфонів Xiaomi Mi 5X і Redmi Note 5A разом узятих. Нагородою була вечеря з головою Xiaomi. Само собою, фанат зробив все, щоб добитися вечері з главою великої китайської компанії.

Як заявив позивач, він продав 523 смартфони Redmi Note 5A. І коли він прийшов у Xiaomi, щоб отримати назву, то почув відмову. При цьому людина переконана, що умови конкурсу були розміщені на офіційному сайті Xiaomi, тому конкурс має юридичну силу. У зв'язку з цим він спробує домогтися справедливості через суд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що китайський мільярдер, засновник Xiaomi хоч і дуже зайнята людина, умови конкурсу потрібно виконувати, особливо, якщо він має юридичну силу. Варто відзначити, що Xiaomi досить впливова компанія, яка займає одне з перших місць на ринку з продажу електроніки, включаючи розумний одяг і побутову техніку.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.